CDF Info

Informatie

Bedrukte mok sturen als kerstgeschenk

2 min gelezen

De maand december staat weer voor de deur en dit betekent natuurlijk dat kerst er weer aankomt. Dit is het perfecte moment om een leuk kerstgeschenk te sturen naar een relatie of personeel. Het sturen van een kerstgeschenk doen bedrijven om hun relaties of personeel te bedanken voor de fijne samenwerking in het afgelopen jaar. Maar wat stuurt u als kerstgeschenk naar een relatie of personeel?

Bedrukte mok als kerstgeschenk

De maand december staat bekend als een koude maand waarbij er geregeld een avond op de bank wordt doorgebracht. U drinkt een kop koffie of warme chocolademelk terwijl u televisie kijkt. Het kan zijn dat u koffie drinkt uit een bedrukte mok die u van iemand heeft gekregen. Hierdoor blijft u terugdenken aan de prettige samenwerking die jullie hebben gehad.
U kunt er dan ook voor kiezen om een bedrukte mok naar een relatie te sturen. Dit is een goedkope manier om uw relatie te bedanken voor de fijne samenwerking in het afgelopen jaar. Ook wordt er gegarandeerd dat de bedrukte mokken van topkwaliteit zijn.
Als u een mok wilt sturen naar een relatie, dan kunt u ervoor kiezen om een mok te personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan het logo van uw bedrijf of een persoonlijke tekst. U kunt op deze manier zelf een mooi kerstgeschenk creëren.
U kunt een mok sturen als kerstgeschenk naar een relatie, maar u kunt dit kerstgeschenk ook naar uw personeel sturen. Door een kerstgeschenk te sturen naar uw personeel, bedankt u hen voor de werkzaamheden. Het wordt gezien als een manier van waardering. Het personeel voelt zich gewaardeerd en zij zullen zich het volgende jaar weer inzetten voor uw bedrijf. 

Verschillende vormen en groottes

Als u ervoor kiest om een bedrukte mok als kerstgeschenk te sturen naar een relatie, is het belangrijk dat u eerst bepaald wat voor soort mok u wilt sturen. Er zijn mokken beschikbaar in vele verschillende vormen, maten en kleuren. In het assortiment vindt u mokken die u kunt laten bedrukken en sturen als kerstgeschenk. U kunt er ook voor kiezen om een koffiekop of een espressokopje op te sturen in plaats van een mok. U bepaalt wat u wilt sturen als kerstgeschenk. Ook heeft u de keuze om het te laten bedrukken met een foto of een persoonlijke tekst. Alles is mogelijk bij het sturen van een kerstgeschenk. Ruim assortiment mokken
Wilt u een mok laten bedrukken en opsturen als kerstgeschenk? Bekijk dan hier het ruime assortiment mokken die u kunt bedrukken. Voor elke relatie die u heeft is er een geschikte mok te vinden. Of kiest u toch voor een koffie- of espressokop? De keuze is aan u en alles is mogelijk!