Informatie

Lavista paraplu bedrukken een geweldige vorm van promotie!

Wanneer u een eigen bedrijf leiding geeft dan wilt u natuurlijk groeien met uw bedrijf. U wilt dat de prestaties van uw werknemers worden verbeterd, u wilt natuurlijk dat er dagelijks nieuwe klanten bijkomen en natuurlijk wilt u zelf ook groeien. Al deze factoren spelen een grootte rol bij de groei van een bedrijf, maar ook is promotie enorm belangrijk. Als u ondernemer bent en u maakt geen gebruik van promotie dan is het ontzettend lastig om te overleven in deze economische tijden. Promotie is dan ook een must voor vrijwel ieder bedrijf. Ik zelf bekijk dan ook wekelijks de mogelijkheden om een leuke vorm van promotie toe te passen. Zodoende ben ik in aanraking gekomen met Lavista. Lavista is namelijk een erkend bedrijf op het gebied van promotieartikelen. In het assortiment vind u werkelijk waar honderden verschillende artikelen, die u kunt bestellen. Al deze artikelen zijn uitermate geschikte om te gebruiken als promotiemateriaal. Vandaar dat ik op een gegeven moment het besluit nam om gebruik te maken van Lavista paraplu bedrukken.

Lavista paraplu bedrukken was een zeer interessante mogelijkheid voor mij, want in Nederland worden paraplu’s namelijk vaak gebruikt. Het geven van paraplu’s aan klanten en potentiële klanten leek mij dan ook een ideale promotievorm. Ik kon dan het logo van mijn bedrijf laten bedrukken op deze paraplu’s. Wanneer iemand dan rondloopt met een van deze paraplu’s dan zien mensen het logo van mijn bedrijf, en op dat moment is er sprake van onbewuste promotie. Vandaar dat ik uiteindelijk dus gebruik heb gemaakt van de mogelijkheid Lavista paraplu bedrukken.

Lavista paraplu bedrukken

Bent u op zoek naar geweldige promotieartikelen?

Wanneer u als ondernemer zijnde op zoek bent naar een geweldige aanbieder in promotieartikelen? dan bent u bij Lavista zeker weten aan het juiste adres. Ik heb namelijk gebruik gemaakt van de mogelijkheid Lavista paraplu bedrukken. Ik had namelijk een bestelling van honderd paraplu’s met logo van mijn bedrijf besteld. Deze bestelling werd binnen tien werkdagen aangeleverd en dat zonder enige vorm van derving. Alle honderd de paraplu’s waren keurig intact aangeleverd. Het logo van mijn bedrijf was ook op professionele wijze bedrukt, en het enige wat ik nog moest doen was deze paraplu’s uitdelen. In een maand tijd na het uitdelen van deze paraplu’s heb ik tientallen nieuwe klanten binnengesleept waarvan twee grootte klanten. Hierdoor is de omzet van mijn bedrijf met 11% gestegen wat natuurlijk een fors aandeel is. Deze vorm van promotie heeft dan ook gewerkt.

Lavista heeft mij natuurlijk optimaal ondersteund in dit succes, en sindsdien bestel ik vrijwel alle promotieartikelen bij Lavista. In het assortiment vind u namelijk honderden verschillende promotieartikelen. Deze kunt u zeer eenvoudig bestellen en dat terwijl de prijzen erg laag zijn. Bent u trots ondernemer maar vind u het moeilijk om leuke promotieactiviteiten te bedenken? Bekijkt u dan de website van Lavista eens hier vind u honderden verschillende artikelen, die kunt bestellen voor een lage prijs!

Lavista

 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.