CDF Info

Informatie

Luxe reis boek je bij Silk Travel

1 min gelezen
Silktravel

Open de website en je ziet adembenemend mooie afbeeldingen. Hier een luxe reis boeken moet dus wel goed zitten! Naar welke bestemming gaat jouw voorkeur uit? Je hebt een ruime keuze naar welk gebied je wilt reizen: Afrika, Azië, Caribisch gebied, Europa, Midden-Oosten, Zuid-Amerika, Indische Oceaan,  Oceanie, één van de rondreizen. Vervolgens kies je het soort vakantie bijvoorbeeld een culturele vakantie, een familie vakantie, een strandvakantie, wellness, stedentrip enz. Wil je in een hotel, villa, appartement of een andere plek om te overnachten? Silk Travel biedt je veel mogelijkheden. Jij stelt zelf je vakantie samen. Belangrijk om te weten is het budget dat je ervoor gaat uittrekken, met hoeveel personen je wilt gaan en wanneer.

luxe reis

Voordelen luxe reis Silk Travel

Wat kun je verwachten bij een luxe reis georganiseerd door Silk Travel? Het antwoord is kort: een exclusieve en luxe reis op maat. De voordelen van deze aanbieder van de meest exclusieve reizen op een rijtje:

–          Lange expertise (sinds 2008) van exclusieve en luxe reizen op maat.
–          Bestemmingen worden gewikt en gewogen en door medewerkers bezocht ter beoordeling. Dan volgt er een selectie en alleen de beste accommodaties komen in aanmerking om in het aanbod reizen op te nemen.
–          24/7 bereikbaar.
–          Snel en accuraat.
–          Voldoet aan regels van ACM, Autoriteit Consument en Markt.
–          Aangesloten bij het Garantiefonds voor gespecialiseerde Touroperators (GGTO).
–          Privacy is gewaarborgd.
–          Keuze uit veel soorten vakantiereizen.
–          Persoonlijke reisadviseur, dus persoonlijk contact, bereikbaar indien nodig op vakantieadres.

luxe reis