CDF Info

Informatie

Nummerplaathouders

1 min gelezen
Nummerplaathouders

Nummerplaathouders bedrukken is een unieke manier van promotie voor bijvoorbeeld autobedrijven. Zelf ben ik de eigenaar van een autobedrijf en leek het mij leuk om ook nummerplaathouders te laten maken met onze bedrijfsnaam er op. Deze zetten we dan op de auto’s die wij gaan verkopen.

NummerplaathoudersMet nummerplaathouders kun je alle kanten op

Toen ik online ging zoeken kwam ik al snel op de website nummerplaathouderbedrukken.be terecht. Je leest hier alles over de mogelijkheden van kentekenplaathouders bedrukken. Al snel had ik een keuze gemaakt, namelijk Model Fast Click met tekstrand. Op deze rand wilde ik dan graag onze bedrijfsnaam neerzetten. Ik wilde het graag simpel houden met niet teveel kleuren en poespas, want dat past niet bij ons. Maar je kunt hier natuurlijk ook voor kiezen. Ook kun je je logo of telefoonnummer erbij zetten! Het is maar net wat je zelf wilt dus.

Via de website kon ik eenvoudig een proefversie aanvragen. Dit bedrijf maakt dan eerst een ontwerp zodat je goed kunt zien hoe het gaat worden en eventueel nog iets kunt wijzigen. Ik had dit ontwerp al binnen één dag in mijn mailbox en was heel blij met het ontwerp! Ik kan dit bedrijf dan ook van harte aanraden wanneer je nummerplaathouders wilt laten bedrukken.