CDF Info

Informatie

Akoestiek in onze praktijk

1 min gelezen

Eindelijk hebben we het goed voor mekaar gekregen! We hebben sinds een paar maanden namelijk een eigen praktijk waar wij onze diensten uitvoeren. Dit heeft een lange tijd geduurd en nu is het zover gekomen dat het ons is gelukt. Van al het harde werken kunnen we eindelijk zeggen dat het gelukt is. Nu dat we nog druk bezig zijn om tussen het werk door de ruimtes aan te kleden hoopte ik het snel te vinden. Door op het internet te zoeken naar akoestiek voor in de praktijk ben ik terecht gekomen op de website van akoestiekbycvousplait.be. Bij hun is het namelijk mogelijk om je praktijk aan te kleden en ervoor te zorgen dat je klanten nergens last van kunnen hebben tijdens hun behandeling.

project_dopperh06

Doordat ik ervoor wilde zorgen dat dit snel zou gebeuren heb ik ervoor gekozen om direct contact met hun te zoeken. Door een afspraak te maken en hun bij mij in de praktijk te laten wisten ze een goede offerte op te maken. Hiermee sta ik achteraf niet voor een verassing, wat wel zo prettig is. Aanstaande maandag gaan ze al bij mij aan de slag om de akoestiek op te hangen in de wachtkamer, ik ben benieuwd.