CDF Info

Informatie

Een hoesje voor je iPhone nodig? Kies uit deze 3 soorten

2 min gelezen
iPhone Hoesjes

iPhones behoren zonder enige twijfel tot de kwalitatief beste smartphones die er bestaan. Gezien de financiële waarde van deze toestellen is het dus maar wat logisch dat je, als je in het bezit bent van zo’n apparaat, je toestel goed wilt beschermen. Wat dat betreft heb je eigenlijk nauwelijks een andere keuze dan een passend hoesje voor je iPhone aan te schaffen. iPhone hoesjes zijn er tegenwoordig gelukkig in grote mate. Naast een enorme hoeveelheid kleuren en afbeeldingen zijn er ook verschillende soorten hoesjes waaruit je kunt kiezen. Hieronder lees je meer informatie over de belangrijkste soorten die er bestaan.

iPhone Hoesjes

Book case

Als je de beste vorm van bescherming wenst voor je iPhone, dan is het verstandig om een zogeheten book case aan te schaffen. Een book case kenmerkt zich door het feit dat deze zich volledig om je toestel heen kan wikkelen. Zowel de voorkant, de achterkant als de zijkanten van je apparaat zijn daardoor beschermd. Je kunt de book case ook openklappen, zodat je een soort van boekje voor je hebt liggen. In book cases kun je vaak pasjes kwijt en bovendien kun je je smartphone hierin in een soort van gleuf plaatsen, zodat deze diagonaal blijft staan.

Back cover

Een back cover is een hoesje dat je om de achterkant van je iPhone heen klemt. Back covers beschermen dan ook alleen de achterkant van je toestel.

Screen protector

Waar back covers louter de achterkant van je smartphone beschermen, daar beiden screen protectors bescherming aan de voorkant, oftewel het beeldscherm. Met een screen protector wordt de kans op schade aan het beeldscherm een stuk kleiner als je er bijvoorbeeld eens per ongeluk een vloeistof overheen gooit of wanneer je het toestel laat vallen.