CDF Info

Informatie

Een hondenlampje voor de nachtelijke wandelingen

2 min gelezen

Hoe vaak gebeurt het niet dat je ’s avonds over de weg rijd en er plotseling een hond over straat loopt? Gelukkig ben je alert en rem je op tijd. Er is dus niets aan de hand, maar door het donker had het zomaar fout kunnen gaan. Een hond doodrijden? Dat wil niemand!. Een hondenlampje is niet alleen veiliger voor je hond maar ook voor het verkeer ’s avonds laat. Botsingen op straat omdat iemand misschien per ongeluk jouw hond over het hoofd zag. Om dat te voorkomen is het belangrijk om op donkere momenten je hond een hondenlampje om te doen. Dit is voor je hond niet storend maar biedt wel meer veiligheid.

Jouw hond wil ook ‘s avonds veilig zijn

Veiligheid is per slot van rekening natuurlijk erg belangrijk. Je wilt immers niet dat je hond wordt aangereden, weg loopt of mee wordt genomen door iemand. Door je hond een lampje om te doen zie je altijd waar hij is en wat hij aan het doen is. Dit zorgt er voor dat jij je loyale vriend met een gerust hart kunt uitlaten ’s avonds. Je kunt je hond zelfs lekker los laten lopen wanneer je dat wilt. Lekker rennen en zich uitsloven, dat zal je hond gelukkig maken. Door het lampje kan hij naar hartelust uit zijn dak gaan.

Bescherm je viervoeter

Op het internet zijn verschillende soorten hondenlampjes te vinden, zoals een mooi verlichte halsband die met een USB kabel is op te laden. Maar ook losse lampjes die je aan de halsband kunt bevestigen, mooie hesjes die er voor zorgen dat je hond nog zichtbaarder is doordat je zijn hele romp kunt zien en zelfs neon-kleurige rollijnen waardoor je kunt zien waar je hond heen gaat.

Alles wat je huisdier leuk en lekker vindt

Na een heerlijke wandeling buiten wil je je hond graag extra verwennen met een snack. Vervolgens ploft die kleine levensgenieter voldaan in zijn mand of op zijn hondenkussen. Alles wat je voor je hond of je andere huisdieren nodig hebt vind je dan ook gewoon online. Geen uren zoeken naar het perfecte speeltje of het mooiste kussen om op te slapen. Met één druk op de knop zie je alles voorbij komen wat je nodig hebt. Misschien kun je je hond zelfs mee laten kijken. Je weet maar nooit wanneer hij enthousiast wordt van een nieuw bijtspeeltje of halsband.