CDF Info

Informatie

Eucerin, je huid verdient het

1 min gelezen

Je huid heeft het zwaar, iedere dag weer, dus help haar een handje door haar te verwennen met de producten van Eucerin. Voor elk huidtype is er een product met ingrediënten die speciaal zijn samengesteld op jouw type huid. Omdat iedere huid – kwetsbaar of juist niet – elke dag heel wat te verduren krijgt, is het aan te raden deze goed te reinigen en vervolgens in te smeren met een weldadige dag- en nachtcrème van Eucerin. Na een dag hard werken – jou beschermen tegen weer en wind, felle zonnestralen en schadelijke stoffen – kan je huid eindelijk tot rust komen en de crème goed in zich opnemen. Als je huid straalt, zit jij ook goed in je vel.

Bestel Eucerin online voor een zacht prijsje

Een zachte huid voor een zacht prijsje, dat zou iedereen wel willen. Bij Viata.be, de online apotheek waar ze een breed assortiment hebben, kan het. Daar hebben de producten het hele jaar een prettig prijskaartje en als er een mooie aanbieding loopt, zijn ze zelfs nóg goedkoper. Deze apotheek online heeft niet alleen een compleet aanbod van doktersreceptloze geneesmiddelen en verzorgingsproducten, maar verkoopt ook apparaten zoals stappentellers en bloeddrukmeters en ook voor borstvoedingsproducten zit je er goed.

Desgewenst kun je de professionele apotheekmederwerkers online om advies vragen. Na een eenvoudig bestel- en betaalproces heb je het product – mits voor zevenen in de avond besteld – al de volgende dag in je handen.