CDF Info

Informatie

Kies voor mobiel voor senioren

1 min gelezen
mobiel voor ouderen

Vaak is het ter geruststelling van de kinderen, de aanschaf van een mobiel voor ouderen. Kinderen hebben als ze het huis uit zijn hun eigen leven. Dat wil echter niet zeggen dat ze geen verantwoording voelen voor hun ouders. Ze willen graag dat hun ouders veilig wonen en hulp kunnen inschakelen als daar behoefte aan is en als de nood aan de man is. 

Seniorenalarm wordt daarom op steeds meer plaatsen aangelegd, ouderen wonen namelijk steeds langer zelfstandig. Een fijn gevoel voor de kinderen, maar ook voor de ouderen die weten dat er hulp komt als zij daarom via een seniorentelefoon om vragen.  

mobiel voor ouderen

Mobiel voor ouderen eenvoudig te bedienen

Het is belangrijk dat een alarminstallatie of seniorentelefoon eenvoudig te bedienen is. Dat geldt altijd, maar zeker in een stress situatie. Bekijk online de mogelijkheden eventueel samen met de kinderen en kijk welke mobiel voor ouderen het meest geschikt voor je is. Veiligheid staat voorop als een oudere zelfstandig wil blijven wonen. Dat kan met de diverse beveiligingsmogelijkheden voor thuis en/of onderweg: valalarm, alarmknop, paniekknop, mobiel en andere middelen. 

Allemaal geven ze een fijn gevoel, het gevoel dat je iemand kunt bereiken bij calamiteiten. Bekijk online de vele mogelijkheden om het thuis blijven wonen veilig te laten zijn door de diverse soorten alarmsystemen. Heb je ondanks de uitgebreide website vragen? Neem contact op met de klantenservice of vul het contactformulier in.