CDF Info

Informatie

Kostenplaatje.be zorgt voor aanzienlijke besparingen binnen jouw bedrijf!

2 min gelezen
zakelijk

Wij verslinden jouw bedrijfskosten! Dat doen we door al jouw uitgaven eerst in kaart te brengen en vervolgens te analyseren en te reduceren. Door dit te doen laten wij jouw onderneming groeien, wat uniek is in België! 

Welke uitgaven analyseren we? Letterlijk alles. Van de receptie tot het machinepark. Dit doen we zeer grondig, zodat we vervolgens alles gedetailleerd kunnen uitschrijven. Eenmaal we dit gedaan hebben, dan vertalen we dit naar haalbare en hapklare oplossingen. Die oplossingen kunnen jouw heel wat besparingen opleveren. En dat is niet het enigste voordeel, jij hoeft hiervoor helemaal niets te doen! Alles zal gebeuren door ons, kostenplaatje (onderdeel van Mojeko). Eenmaal wij er aan beginnen laten we het niet meer los!

loonoptimalisatie

Denk je nu, dat is te mooi om waar te zijn? Dat begrijpen we. Ons team heeft dit al vaker gehoord. Maar met onze “first cure, then pay” garantie hoef je niet meer te twijfelen. Met andere woorden, je betaalt enkel en alleen wanneer wij hebben kunnen besparen! Zo zeker zijn we van onze meerwaarde voor jouw onderneming!

Aanbod:

Tewerkstellingssubsidies: Wij zullen uitzoeken voor welke subsidies jouw onderneming en werknemers in aanmerking komt.

Loonoptimalisatie: Optimaliseren van jouw personeelskosten. Wij helpen jou slim te besparen en zo een win-win situatie te creëren voor jou en je werknemers.

Kostenoptimalisatie: Bespaar op overhead- en productiekosten, zonder te moeten in boeten op kwaliteit. Je zou eens moeten weten op wat je allemaal kon besparen!

Advies op maat: Individueel advies en coaching, volledig op maat van jouw bedrijf.

Vogelperspectief van jouw onderneming: Je kan ervoor kiezen om een bepaalde tak of jouw volledige onderneming in kaart te brengen. Vervolgens kijken we samen wat de struikelblokken zijn en hoe we deze kunnen verbeteren.

Loopbaanbegeleiding: Wil je een betere werk-privébelans of ben je net op zoek naar nieuwe uitdagingen? Dan is een loopbaanbegeleiding iets voor jou.

Heb je interesse in één van onze diensten? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren op hallo@mojeko.be!