CDF Info

Informatie

Mobilhome verkopen online

2 min gelezen

Een mobilhome bezitten is prachtig. Je kunt ten alle tijde dit mobiele huis aanpakken en gaan waar je maar wilt. Het is echt een stukje vrijheid. Maar wat als je om welke reden dan ook van je mobilhome af wilt? Dit kan zijn omdat je bijvoorbeeld een ‘gewone’ auto wilt kopen. Of omdat je de vakanties anders wilt inrichten door bijvoorbeeld een chalet te huren. Of misschien veranderd je gezinssamenstelling wel waardoor de mobilhome niet meer praktisch. Dan kom je op het punt van mobilhome verkopen.

Mobilhome zeer gemakkelijk verkopen

Als je overgaat tot mobilhome verkopen dan wil je uiteraard een goed prijs ontvangen. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld om marktplaats adverteren, maar dit resulteert toch vaak in een teleurstelling. Je zult tig biedingen ontvangen die eigenlijk te belachelijk zijn om op te reageren. Of je krijgt serieuze biedingen, maar als je de bieder contacteert krijg je geen enkele reactie. Kortom, dit kost je veel tijd en levert vaak frustratie op.

Nee, dan raden wij toch aan in het geval van mobilhome verkopen om eens te kijken bij ikwilvanmijnautoaf.be. De mensen van ik wil van mijn auto af nemen u alle zorgen uit handen. Zij zorgen voor het adverteren en doen de onderhandelingen. Via deze organisatie komt je auto, of in dit geval de mobilhome, op een speciaal netwerk terecht waarop alleen autohandelaren biedingen kunnen plaatsen.

Als je overgaat op samenwerken met ik wil van mijn auto af, hoef je alleen maar een vragenlijst zo eerlijk mogelijk in te vullen. Hierop staan vragen over het vervoersmiddel.

Natuurlijk neem je ook samen een minimum prijs door. Je wordt daarin geadviseerd.

Als er vervolgens een goed bod binnenkomt, dan wordt dit aan je doorgegeven per e-mail of telefoon. Als je daar akkoord op geeft is je vervoersmiddel verkocht.

Verkoop sluiten

Als je een bod hebt geaccepteerd, dan ontvang je per mail de overeenkomst die je moet tekenen en terug sturen. Je wordt vervolgens in contact gebracht met de desbetreffende autodealer en hiermee kun je alles rond maken. Kortom, via de service van ik wil van mijn auto af, loopt alles vlekkeloos en kun je terugvallen op hun expertise.