CDF Info

Informatie

Plaats voor de hottub 

2 min gelezen
hottub

Wanneer de achtertuin een opknapbeurt nodig heeft kan de hottub niet vergeten worden. Nadat je een hottub hebt en uitgeprobeerd weet je pas wat je mist. Een hottub distantieert zich van de badkuip omdat deze weggestopt staat in de badkamer achter een gesloten deur maar buiten. Niet langer huisgenoten die je vertellen dat je te lang in bad zit, of de badkamer bezet houdt. Neem dit gebruik mee naar buiten door de hottub, want iedereen mag zien hoe erg je houdt van in bad zitten, bovendien wordt dit meteen een hobby die ook met meerdere mensen uit te oefenen is. Samen in de hottub geeft een compleet nieuwe draai aan samen zijn. 

De beste plaats voor de hottub

De hottub mag gezien worden, stop deze niet weg in een hoek maar bouw er juist de achtertuin omheen. Als alle buren kunnen zien waar de hottub staat en hoe deze gebruikt wordt is dat niet alleen goed voor het bedrijf dat deze verkoopt. Sta je op een plek waar je gezien wordt, dan kan je ook anderen zien. Je wilt voor de hottub natuurlijk de plek met het mooiste uitzicht om redenen die voor zich spreken. Mocht deze plek al zijn ingenomen door een zithoek of tafel dan is het misschien toch tijd om te heroverwegen.  Het laatste dat je wilt is dat de hottub minder gebruikt wordt vanwege de minder goede locatie. 

hottub

Ruimte creëren 

Zoals gezegd kunnen tuinmeubelen wijken voor de hottub. Bovendien kan er ook nog aan gedacht worden om de hottub te verhogen of te verlagen. Verlaagde hottub zullen meestal gedeeltelijk ingegraven moeten worden, maar het geeft een leuk effect en zorgt ervoor dat het uitnodigend is om erin te komen. Verhogen geeft een beter uitzicht. Dit kan door middel van een houten verhoging en deze kan er ook bij helpen vuil uit de hottub te houden.