CDF Info

Informatie

Reclame maken voor jouw bedrijf: pennen of aanstekers bedrukken!

1 min gelezen
Aanstekers bedrukken

Heb jij een nieuw bedrijf en wil je graag dat mensen jouw bedrijf leren kennen? Als jij de naam wil verspreiden, moet je inspelen op wat mensen leuk vinden, de zogenaamde ‘hebbedingetjes’. Elk huis ligt vol met pennen en aanstekers, zelfs als ze niet worden gebruikt. Dit is jouw manier om de naam van jouw bedrijf te verspreiden, pennen en aanstekers bedrukken!

Aanstekers

Een aansteker is een busje vloeibaar brandstof dat met behulp van een ontsteker ontbrand kan worden. Mensen gebruiken dit vaak voor een sigaret, een gasbrander of een gasfornuis. Er zijn enorm veel verschillende soorten aanstekers te vinden en dit maakt het erg veelzijdig. Overal worden er aanstekers verkocht en iedereen heeft ze in huis. Daarom is dit een goede manier om reclame te maken voor jouw bedrijf. Laat aanstekers bedrukken met het logo van jouw nieuwe bedrijf en mensen zullen het zien!

Pennen

Een pen is een voorwerp om met inkt te schrijven. Pennen heb je nooit genoeg. Iedereen heeft overal pennen in het huis liggen en het zijn voorwerpen dat graag mee worden genomen uit bijvoorbeeld restaurants of hotels. Je hebt er nooit genoeg van, dus dit is een perfecte optie om jouw naam te verspreiden. Laat pennen bedrukken en geef ze weg op straat. Enorm veel mensen zullen dit aannemen en zo wordt er reclame gemaakt voor jouw bedrijf.