CDF Info

Informatie

Rustige camping Ardennen

1 min gelezen

Een rustige camping Ardennen gevonden

Voorheen zijn wij altijd naar de Ardennen op vakantie gegaan, helaas bestaat deze camping niet meer waardoor we genoodzaakt op zoek moeten naar een andere camping. Door te zoeken op het internet naar rustige camping Ardennen ben ik terecht gekomen op de website van campinganderegg.be. Hier wordt het mogelijk gemaakt om te mogen genieten op de camping zonder dat de kosten voor de aanschaf te duurt wordt. Uit ervaring spreek ik dat ik voorheen nooit veel heb moeten betalen voor de vakantie maar bij hun is het nóg goedkoper! Ik had wel verwacht dat er nog plek is maar ik had nooit verwacht dat ik het nog goedkoper kan krijgen! Nu ik met mijn vrouw en twee kinderen op vakantie wil in eigen land moest ik natuurlijk wel goed kijken welke bezigheden er te vinden is voor de kinderen. Een enorme grote speeltuin waar mijn kinderen vaak zat zullen zijn om te spelen! Wanneer de kinderen lekker aan het spelen zijn kunnen wij natuurlijk genieten van de rust. We hebben er dan ook voor gekozen om bij hun onze vakantie te boeken. Wij gaan pas in augustus op vakantie maar ik kan echt niet wachten tot het zover is dat we mogen vertrekken!

foto21_klein

Meer verhalen