CDF Info

Informatie

Schoolreis bus huren Henegouwen

3 min gelezen

Daar is de lente, daar is de tijd weer voor schoolreizen. Eén van de provincies die traditioneel erg in trek is voor schoolbezoeken is Henegouwen. De Waalse provincie heeft heel wat moois te bieden. Denk maar aan het prachtige dierenpark Pairi Daiza in Brugelette, het spannende Eco-Park in Doornik of de Woudhalte, een parcours in het bos van Bon-Secours. Bij de organisatie van dergelijke schooluitjes komt heel wat kijken, niet alleen het uitstippelen en voorbereiden van de bestemming(en), ook de planning en het geregel van het vervoer kost heel wat tijd en energie. Ikwileengoedkopebushuren.be kan u hierbij een handje toesteken voor schoolreis bus huren Henegouwen.

Schoolreis naar Pairi Daiza in Brugelette

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een bus voor een schoolreis naar Pairi Daiza in Brugelette? Dan bent u bij ons aan het goede adres. U vult via ons online formulier al uw wensen in en wij gaan vervolgens voor u op zoek naar de voordeligste oplossing. Wij nemen de taak van u over om verhuurders van bussen te contacteren voor de opmaak van een offerte. Ikwileengoedkopebushuren.be beschikt over een netwerk van betrouwbare en kwalitatieve busverhuuraanbieders. Wij maken een selectie van de beste offertes en mailen u deze door. U kunt zelf de juiste keuze maken en zo soms tot honderden euro’s besparen. Voor de organisatie van een schoolreis wilt u misschien wel meerdere bussen in één keer huren. Wilt u meerdere busoffertes in één keer aanvragen en de meest voordelige uitkiezen Vul nu het busofferte aanvraag formulier in! Het is gratis en vrijblijvend.

Keuze uit verschillende soorten bussen

U kunt voor de schoolreizen kiezen voor het huren van een traditionele touringcar, maar dit hoeft niet noodzakelijk zo te zijn. Bij Ikwileengoedkopebushuren.be kunt u kiezen uit verschillende types. Zo kunt u een dubbeldekker huren voor schoolreis in Henegouwen. Zo’n dubbeldekkerbus biedt plaats voor maar liefst 90 personen. Ideaal dus voor een schoolreis waarbij meerdere klassen naar dezelfde bestemming reizen. Op stap met een kleinere klasgroep? Geen probleem: huur een midibus voor schooluitstapje. Een midibus is ideaal voor een groepje tot 35 personen. Midibussen zijn wat kleiner dan de touringcars en soms ontbreekt een toilet op de bus. Uiteraard wordt dit duidelijk vermeld in de offerte. De midibus kan dus prima voor een beperktere groep en geen al te verre trips. Een midibus biedt anderzijds ook voordelen, zeker naar bestemmingen met héél erg druk verkeer, bijvoorbeeld naar een drukke stad zoals Mons of op een mooie lentedag naar de parking van Pairi Daiza.

Partybus voor schooluitje in Henegouwen

Is de groep die op schoolreis trekt al iets ouder of valt de schoolreis samen met een speciale gelegenheid bijvoorbeeld de viering van de 100-dagen of een galabal als afsluiter van de eindexamens, dan is ook een partybus wellicht een schot in de roos. Aan boord kunnen de festiviteiten dan al onmiddellijk van start gaan zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het verkeer. De professionele, goed opgeleide chauffeurs van de busverhuuraanbieders waarmee Ikwileengoedkopebushuren.be in zee gaat, zorgen er voor dat u samen met uw schoolgroep veilig en wel op uw bestemming geraakt.