CDF Info

Informatie

SEO marketing uitbesteden

2 min gelezen

Veel bedrijven kiezen voor SEO marketing uitbesteden. Dit komt doordat het een lange termijn oplossing is om een goede positie in de zoekmachine te halen. Op deze manier is het dus mogelijk dat je een hogere positie krijgt in Google, Bing en andere zoekmachines. Hoe beter een bedrijf te vinden is in de zoekmachine hoe meer klanten hij of zij kan verwachten. Dit heeft niet alleen effect op de online verkopen, maar ook op de offline bezoeken in de winkel als je deze hebt. Een belangrijk onderdeel hierbij is het verkrijgen van kwaliteit links naar jouw website. Dit wordt ook wel linkbuilding genoemd. Daarnaast schrijven wij ook goede content die ervoor zorgt dat je nog beter gevonden kunt worden op verschillende termen.

Waar liggen de kansen?

De SEO marketing kansen zijn heel uitgebreid. Meestal wordt er begonnen met linkbuilding zodat interessante websites met hoge waardes naar jouw website gaan verwijzen. Dit zorgt ervoor dat zoekmachines relevantie gaan zien in jouw website. Daarnaast worden er ook blog geschreven. De linkjes die in de teksten worden gebruikt hebben een grote invloed op de positie in de zoekmachine. Daarnaast maken social media kanalen zoals Facebook, Instagram of YouTube vaak het verschil voor een ondernemer. De links die je hierop plaatst bereiken veel mensen op deze kanalen. Daarnaast zorgen zij er ook voor dat deze kanalen naar jouw website verwijzen. Op deze manier pik je ook een stukje waarde van het kanaal mee. Uiteindelijk zorgt dit alles voor een goede positie en veel klanten.

Wat kun je met SEO marketing bereiken?

Met SEO marketing zijn er veel dingen die je kunt bereiken. Het is een marketing methode die ook een blijvend effect heeft op de lange termijn. In tegenstelling tot adverteren op platformen zoals Google of Facebook ADS houd je hier genoeg klanten aan over. Bij het adverteren ben je vaak gebonden aan een bepaald budget. Bij SEO marketing denk je vooral aan de lange termijn en het behouden van goede posities in de verschillende zoekmachines. Dit levert uiteindelijk een continue stroom aan bezoekers op. Hoe hoger je hierin staat hoe meer mensen je bereikt. Vaak kan een pagina 1 positie voor meer als 1000 bezoekers per maand zorgen. Dit is dan wel gebaseerd op 1 bepaald zoekwoord. Je kunt natuurlijk ook ervoor kiezen om meerdere pagina’s te optimaliseren met SEO.

Voor wie is deze vorm van marketing interessant?

Voor bedrijven is SEO marketing een lange termijn investering die zeer interessant is. In verhouding tot adverteren is deze optie vele malen goedkoper op de lange termijn. Het is dus een duurzame manier van online ondernemen. Je zult merken dat je als bedrijf steeds meer klanten mag verwelkomen. Door de ijzersterke blogs die geschreven zijn door onze SEO marketeers haal je top resultaten. Niet alleen stijgt je positie in de zoekmachine, maar je bereikt ook nog eens mensen op diverse blogs. Sommige van deze blogs worden meer als 50.000 keer per maand bekeken. Het is dus een win win situatie voor iedere ondernemer.