CDF Info

Informatie

Stormparaplu’s bedrukken perfect!

3 min gelezen

Promotie is het woord wat deze tijd het hele bedrijfsleven omschrijft. Als je als bedrijf zijnde achterloopt op de laatste trends ben je vaak minder succesvol dan de andere bedrijven die wel voorop lopen, logisch! Maar hoe perfect zou het zijn als je dan via de geweldige website stormparaplus.be voor de scherpste prijzen de beste Stormparaplu’s bedrukken kan laten doen. Er zijn al vele bedrijven voor jou gegaan en met succes. Stormparaplu’s bedrukken vind je nergens goedkoper dan bij deze website, dit bedrijf is gevestigd in Antwerpen en is toegankelijk voor iedereen. Zo kun je hier terecht als je een grote bestelling wil bestellen voor jouw bedrijf, maar ook kun je hier een paar paraplu’s aanschaffen zonder bedrukking, kortom, dit bedrijf staat voor alles open.

lavist

Mijn eigen ervaring

Ik als baas ben echt te blij met mijn bestelling, eerst de proefdrukken afgewacht, maar de Stormparaplu’s bedrukken is een kunst op zich. Ik zag de proefdruk en was er gelijk van overtuigd dat dit bedrijf de beste was die ik op dat moment kon kiezen. Goed idee was dit achteraf, want bij de meeste bedrijven betaal je dubbel zoveel voor dezelfde dienst! Daarnaast heeft dit bedrijf de beste acties om nog voordeliger jouw bestelling te realiseren. Wie wil in deze tijd nou geen geld besparen in deze tijd.

lavist

Ten eerste heb ik dus gewoon contact opgenomen, vriendelijke medewerkers krijg ik aan de lijn, daarna hebben we alles besproken waar onder andere het design ter spraken kwam, de hoeveelheid en alle verdere wensen. Ik werd goed aangehoord en vond dat de medewerker die ik heb gesproken mij echt goed heeft behandeld, fijne antwoorden, en de medewerker heeft me ook geholpen tot de uiteindelijke keuze. Daarna was Stormparaplu’s bedrukken het belangrijkst, dit was binnen een kleine periode gerealiseerd. Ik ben dit bedrijf daarom ook erg dankbaar dat dit snel gerealiseerd kon worden.

Veel professioneler

We hebben bij ons bedrijf een gezamenlijke hoofdingang waar we met z’n alle binnen treden. Dit is ook gelijk de plaats waar de eventuele natte spullen weggelegd kunnen worden. Naar mijn mening is dat ook gelijk professioneler, allemaal hetzelfde uiterlijk, veel beter dan allemaal eigen gekochte paraplu’s. Ik wil daarom ook echt dit bedrijf bedanken voor deze goede dienst. Ook de goede deals hebben geleid tot mijn aankoop van een groot aantal paraplu’s met mooie bedrukking.

lavist3

De kwaliteit is erg hoog en wat de naam al zegt de stormparaplu’s zijn bestemd tegen stevige wind en harde regen. Ook de afwerking van deze producten is van hoge waarde, zo zijn de handvaten goed afgewerkt zodat deze goed in de hand ligt. Kortom, een stevige paraplu van goede kwaliteit voor een scherpe prijs schaf je natuurlijk aan bij Lavista op de website Stormparaplus.be. Voor meer informatie over de paraplu’s of over eventuele aanschaf kosten kijk je even op de website of kun je telefonisch contact opnemen, bellen is sneller. Op de website staan tevens alle verschillende types en hier kun jij natuurlijk jouw eigen twist aangeven, succes met de aanschaf van jouw promotie paraplu’s!