CDF Info

Informatie

Voordelen van een gebruikte rolstoelauto kopen

2 min gelezen

Een rolstoelauto kan een hele investering zijn. Omdat het speciale auto’s zijn waarin een rolstoelgebruiker kan rijden of waarin een rolstoelgebruiker op de achterbank plaats kan nemen, zijn het vaak iets andere auto’s en ook iets duurder. Onze tip is dan ook om een gebruikte rolstoelauto te kopen. Deze kun je vinden bij Freedom Auto Aanpassingen. Een gebruikte rolstoelauto is niet helemaal nieuw meer en daarom vaak veel goedkoper. Toch is het nog steeds een auto van hoge kwaliteit. Bij Freedom repareren en fiksen ze de auto totdat deze zo goed als nieuw is.

De voordelen van kopen bij Freedom

Bij Freedom kun je terecht voor gebruikte rolstoelauto’s. Deze zijn iets goedkoper omdat ze al gebruikt zijn, maar het voordeel bij Freedom is dat je hier niet veel van gaat zien. Dit bedrijf repareert de teruggebrachte en gebruikte auto’s namelijk op zo’n manier dat je er niet veel van gaat merken. Zo heb je dus een zo goed als nieuwe auto, maar dan voor een veel lagere prijs. Daarnaast mag je ook altijd een gratis proefrit maken en krijg je hulp bij je keuze voor de beste auto voor jou. Daarnaast zijn het gebruikte auto’s van erg goede merken zoals Mercedes en Volkswagen.

Een occasion kopen of huren

Bij Freedom kun je een gebruikte auto, oftewel occasion, kopen, maar je kunt er ook voor kiezen om te huren. Een occasion kopen is al ietsje goedkoper, maar met een occasion huren zit je er ook niet aan vast. Heb je de auto maar voor een tijdje nodig of wil je eerst nog even proeven van de auto voor een paar maandjes? Dan kun je de rolstoelauto occasion leasen bij Freedom. Dan zit je nergens aan vast en kun je altijd nog een occasion kopen daarna.