CDF Info

Informatie

Wat is een geschikt relatiegeschenk?

2 min gelezen

Heeft een geliefde collega besloten om je team te verlaten? Of hebben jij en je team onlangs een grote klus binnen weten te slepen? In dat geval is het altijd leuk om de collega of het hele team te verwennen met een aardigheidje, maar wat? Met relatiegeschenken als afscheidscadeau of als beloning zit je altijd goed! Het leuke aan een relatiegeschenk is dat je helemaal zelf bepaalt wat je geeft, maar dat het net wat bijzonderder is dan een bosje bloemen of een flesje wijn. Verras je collega eens echt met een mooi relatiegeschenk!

Afscheid of een jubileum? 

Het maakt dus niet uit of er een werknemer heeft besloten om jullie werkvloer te verlaten, of dat iemand 10, 15, 20, 25 of misschien wel nog meer jaar in dienst is. Bij Artihove zijn er allerlei leuke geschenken te bestellen die je kan geven als cadeau aan je collega. Een cadeau voor een jubileum of afscheid vind je via https://www.artihove.nl/jubileum-afscheid. Het bestellen van een relatiegeschenk of een afscheidscadeau kan enorm eenvoudig via de website. Kijk naar het grote aanbod van relatiegeschenken en kies een mooi cadeau uit voor je collega. Veel van de cadeaus bestaan uit prachtige kunst waar je iemand echt blij mee kan maken. 

Het kopen van brons

Veel van de kunst die wordt verkocht op de website bestaat uit brons. Brons is een materiaal dat vooral bekend staat als medaille of beker voor iemand die een derde plaats heeft behaald met een wedstrijd. Brons is ook erg prettig materiaal voor kunstenaars om mee te werken en het ziet er ook nog eens heel mooi uit. Op de website van Artihove zal je daarom genoeg kunstwerken vinden die gemaakt zijn met het bronzen materiaal. Alle artikelen zijn te vinden via deze link https://www.artihove.nl/brons. Een mooi voorbeeld van een bronzen beeldje is het kunstwerk ‘dank’. Op dit beeldje zijn twee personen afgebeeld, waarvan de ene persoon de handen op de schouders van de andere persoon legt. Dit kan geïnterpreteerd worden als schouderklop om de ander te bedanken.