CDF Info

Informatie

De voordelen van het internet

2 min gelezen

Het jaar 2019 is al weer bijna voorbij. Voor velen was 2019 een mooi jaar. De economie was geweldig en Nederland is vol op in ontwikkeling. Sowieso is de hele wereld zich in rap tempo aan het ontwikkelen. De opkomst van het internet is een grote reden dat alles sneller en makkelijker is. Tuurlijk heeft het internet ook nadelen zoals dat iedereen bijna alleen nog maar op zijn mobiel zit en elkaar niet meer aankijkt. Of dat kinderen dik worden vanwege het spelen van computerspelletjes in plaats van buiten spelen. Ik zal ook niet beginnen over het feit dat we vergeten hoe we zelf moeten nadenken en dingen onthouden omdat we alles kunnen terug vinden op onze telefoon. We gaan het hebben over de voordelen van internet, en dat zijn er genoeg!

Internet verbind de hele wereld

Mijn neefje speelt het voetbal spelletje fifa. Ik ben pas op een verjaardag eens bij hem gaan kijken en toen zag ik dat hij 600 vrienden had in zijn online omgeving. Ik vroeg hem wie dat allemaal waren. Hij zei dat hij 90% niet kent maar dat dat allemaal mensen van over de hele wereld zijn. Internet verbind!

Je vergeet nooit meer een verjaardag

Hoewel het aantal gebruikers van Facebook sterk af neemt vanwege het gebrek aan vertrouwen over de privacy maatregelen die Facebook neemt heeft het nog altijd enorm veel gebruikers. Een grote reden dat mensen facebook gebruiken is het feit dat facebook een melding geeft van de mensen die jarig zijn. Facebook is feitelijk voor veel mensen hun verjaardagskalender. En mensen die jarig zijn geef je een cadeau, natuurlijk ook via internet. Online bedrukken zie je steeds vaker terug komen. Ben je een verjaardag vergeten? Geen probleem via bijvoorbeeld Greets ontwerp je makkelijk je eigen verjaardagskaart. Oei geen vaderdag cadeau en alle winkels al dicht? Zoek even op geschenken bedrukken en je komt een legio aan websites tegen die jou uit de brand helpen. Valentijnsdag en geen bosje rozen weten te bemachtigen. Dat wordt een duur grapje. Nee hoor ook hiervoor kun je allerlei leuke dingen online bedrukken.