CDF Info

Informatie

Kunst van verschillende kunstenaars

2 min gelezen

Bram Reijnders is een kunstenaar die werkt met verschillende media, zoals fotografie, grafiek, schilderkunst en beeldhouwkunst. Hij maakt ook gebruik van nieuwe media, zoals video en computergrafiek. Bram Reijnders is geboren in 1958 in Amsterdam. Hij volgde de Rijksacademie van Beeldende Kunsten in Amsterdam. Bram Reijnders is een allround kunstenaar. Hij is net zo goed thuis in de wereld van de beeldende kunst als in de wereld van de fotografie. Bram Reijnders is een veelzijdig kunstenaar die zich niet laat typeren door één bepaalde stijl of techniek. Hij maakt kunstwerken die verrassend, ontroerend en soms ook provocerend zijn. Wil jij kunst van Bram Reijnders huren?

Casper Faassen maakt erg mooie kunst

Casper faassen is een Nederlandse kunstschilder en beeldhouwer. Hij werd geboren in 1954 in Den Haag en groeide op in een kunstenaarsgezin. Faassen volgde de kunstacademie in Den Haag en Amsterdam. Hij was een van de oprichters van de Haagse Figuratieve School. Daarnaast was Faassen lid van de Nederlandse Kring van Beeldhouwers. Faassen maakt figuratieve kunst met een expressionistische inslag. Zijn werk is herkenbaar aan de vervormde en gestileerde vormen. Vaak maakt Faassen gebruik van sterke kleuren en contrasten. Hij werkt met diverse materialen, zoals hout, ijzer, klei en brons. Faassens werk is opgenomen in diverse prestigieuze collecties, waaronder het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum en het Van Abbemuseum. 

Het huren van deze kunst

Wanneer je een kunstwerk wilt huren, moet je eerst weten wat je budget is. Vervolgens kun je contact opnemen met een kunsthuis of een kunstgalerie om te vragen welke kunstwerken beschikbaar zijn. Kunstwerken kunnen verschillende prijzen hebben, afhankelijk van de kunstenaar, het medium en de grootte van het werk. Een andere optie is om contact op te nemen met de kunstenaar zelf. Dit kan soms iets duurder zijn, maar je kunt dan wel kiezen uit een groter aanbod. Kunstwerken kunnen gehuurd worden voor een bepaalde tijdsperiode, afhankelijk van je budget en de beschikbaarheid van het werk. Kijk dus altijd goed wat je wil.