CDF Info

Informatie

Modern design loungeset

1 min gelezen

loungebankVoor mijn dakterras was ik op zoek naar een mooi design loungeset. Op mijn dakterras heb ik namelijk een jacuzzi en het leek mij wel leuk om er een lounge dakterras van te maken. Laatst was ik ook bij een spa en daar hadden zij een mooi design loungeset.

Dutch Rivièra

 

Aan de eigenaar van de spa had ik gevraagd waar de loungsets vandaan kwamen. De eigenaar heeft mij toen een visite kaartje gegeven van Dutch Rivièra. Volgens hem had dat bedrijf ontzettend mooie loungesets en banken die ook nog eens scherp geprijsd waren.

Via de zoekmachine heb ik de website opgezocht. Op de website kon ik de foto’s van de verschillende loungesets en banken bekijken. Het beviel mij wel en daarom heb ik besloten om de showroom te bezoeken.

In de showroom stonden heel erg veel loungebanken en mijn oog viel op een mooie witte loungeset die ook nog eens goed zat! De prijs van de loungeset paste ook nog eens binnen mijn budget. Een week later werd de loungeset geleverd.

Het ziet er geweldig uit en als de zon schijnt ben ik te vinden op mijn loungeset met een boekje en een drankje!