CDF Info

Informatie

Snel en langdurig van je vochtproblemen af

1 min gelezen

Wanneer je last hebt van vochtproblemen en je wilt er vanaf dan kan dat via https://www.vochtbestrijdingsnel.be/. Vochtbestrijding Snel is actief in elke regio van Vlaanderen. Wanneer je last hebt van vocht dan is het verstandig om daar zo snel mogelijk een expert naar te laten kijken. Wanneer er niks aan gedaan wordt kan vocht namelijk zorgen voor ernstige problemen. De constructie van je huis kan aangetast worden en er komen allerlei soorten schimmels en andere ongedierte op af. Dat is niet alleen slecht voor je woning, maar heeft ook serieuze gevolgen voor je gezondheid. Vocht kan op verschillende manieren je woning binnen komen. Voor elke oorzaak weet Vochtbestrijding Snel een passende en blijvende oplossing. 

Impregneren van de gevel

Wanneer vocht door de buitenmuren naar binnen treedt dan is het impregneren van de gevel de gepast oplossing. Hierbij wordt een laagje waterafstotend materiaal op de gevel gespoten. Het gevolg is dat vocht niet meer door de buitenmuren naar binnen kan komen.

Het dichten van de kelder

In de kelder is het vaak extra vochtig. Dat komt omdat de muren van een kelder rechtstreeks in contact staan met de grond en daardoor met grondwater. Vocht in de kelder kan een groot probleem zijn. Vooral wanneer het water via de muren de rest van de woning weet te bereiken. Kelderdichting is dan de oplossing om ervoor te zorgen dat vocht de kelder niet meer zo makkelijk in kan komen.