CDF Info

Informatie

Wooninspiratie nodig?

2 min gelezen

Ben jij jouw woonkamer opnieuw aan het inrichten en heb je geen inspiratie? Gelukkig zijn er veel mogelijkheden waar je inspiratie kan opdoen. Zo heb je binnen no-time jouw woonkamer prachtig ingericht. Ben je al nieuwsgierig? Lees dan gauw verder! 

Pinterest 

Dit is toch wel dé plek voor het zoeken voor inspiratie. Er wordt hier van alles op gepost van hele woonkamers tot keukens of kleine decoraties. Maak een bord aan en begin maar met het verzamelen van verschillende ideeën die je ziet die leuk lijken. Als je eenmaal een bord vol hebt, kun je gaan kijken naar de pins die je écht heel leuk vindt. Op basis van die pins kun je jouw woonkamer helemaal gaan inrichten. Het handige aan Pinterest is dat bij sommige pins ze ook direct een linkje naar de producten in de foto’s bijvoegen. Zo hoef je niet eindeloos te zoeken naar het product die je in de foto hebt gezien. 

Winkels

Natuurlijk kun je ook gewoon even langs wat woonwinkels gaan. Woonwinkels hebben altijd producten staan en sommige winkels zoals IKEA hebben ook volledige showrooms. Hier kun je ook veel inspiratie op doen. Ben je al langs de winkels gegaan, maar mis je nog steeds wat inspiratie? Dan kun je ook kijken naar groothandel woonaccessoires voor inspiratie. Groothandels leveren aan woonwinkels en lopen altijd voorop in assortiment. Dus als écht up-to-date wilt zijn van de trends, dan kun je altijd even een kijkje nemen op de website van een groothandel. Helaas kun je als particulier niet shoppen bij een groothandel, maar je kunt in ieder geval wel inspiratie opdoen!

Out of the box! 

Denk ook een beetje out of the box! Je kunt namelijk ook wooninspiratie opdoen bij andere soorten winkels. Wat dacht ervan om een keertje bij een restaurant te kijken? Ook daar gebruiken ze verschillende elementen om een mooi geheel te creëren. Ten slotte kun je bijvoorbeeld langs gaan bij familie en vrienden en kijken naar elementen die jij mooi vind. Of ga naar een kluswinkel zoals Karwei om te kijken naar verschillende kleuren verf of behang en dergelijke. Zo kun je uiteindelijk tot een geheel komen!

Hopelijk kun je met deze tips heel wat wooninspiratie op wekken. Je kunt dit uiteraard niet alleen op jouw woonkamer toepassen, maar ook op je keuken of slaapkamer. Veel succes met het inrichten!