CDF Info

Informatie

Everybody enkellaarsje is waarmee je, je voeten een plezier doet

1 min gelezen

Een Everybody enkellaarsje moet je bestellen vertelde mijn vriendin toen ik haar voor de zoveelste keer complimenteerde met haar schoenen.  Schoenen kopen dat vind ik het moeilijkste wat er is. Zeker wanneer ik letterlijk stad en land moet gaan afzoeken en vervolgens thuis kom met lege handen. Sowieso ben ik tegenwoordig wat meer van het internet shoppen maar ik merk gewoon dat ik het zelfs hier lastig vind om te kunnen slagen als het gaat om schoenen.

everybody enkellaarsje

Met het juiste adres schiet ik niet meer in de stress

Nu ben ik vorige week gaan lunchen met een goede vriendin van mij. Telkens als ik haar zie dan heeft zij weer de mooiste schoenen aan en dus ben ik haar om tips gaan vragen. Die dag droeg zij een Everybody enkellaarsje die zij op de website van: vanbommelschoenen.be had besteld. Gelukkig hebben wij dezelfde maat dus ik mocht haar schoen eens passen. Deze zaten zo erg lekker dat ik diezelfde avond deze schoen heb besteld en dan wel in een andere kleur dan die van mijn vriendin. Nu ik dit goede adres heb gevonden weet ik zeker dat ik vanaf nu wel goed kan slagen in het vinden van de juiste schoenen.