CDF Info

Informatie

Is Koh Lanta een bestemming voor jou?

2 min gelezen
Koh Lanta

Een vakantie kiezen is nog altijd wel lastig. Je wilt namelijk naar een plek gaan waar je nog nooit bent geweest zodat je weer een nieuw stukje van de wereld kunt zien, maar dit is nog vrij lastig. Naar welk land wil je bijvoorbeeld gaan? Kies bijvoorbeeld voor Thailand. Dit land kent namelijk veel dingen wat je kunt doen, maar nog meer plekken waar je naartoe kunt gaan. Zo heb je bijvoorbeeld het eiland Koh Lanta. Een eiland waar je lekker tot rust kunt komen en ook niet wordt gestoord door dronken toeristen. Veel Thaise eilanden staan namelijk bekend om de feesten. Koh Lanta is het tegenovergestelde wat het dus prefect maakt voor een vakantie met kinderen. Iedereen kan dan rustig zijn ding doen en je zult dus ook zien dat je een perfecte vakantie kunt hebben.

Twee eilanden?

Het unieke van Koh Lanta is dat het eigenlijk bestaat uit twee delen. Je hebt namelijk een noordelijk eiland en een zuidelijk eiland. Het noorden eiland zal dichter bij het vaste land liggen en is ook minder populair bij de toeristen. Voor vakantie moet je namelijk op het zuidelijke eiland zijn. Je kunt hier ook alles doen wat je wilt. Je zult ook zien doordat het geen feest eiland is dat je hier ook de ruimte hebt om dingen te doen die je wilt doen. Denk bijvoorbeeld aan rustig zonnen, maar ook aan leuke spelletje die je met je kinderen wilt doen. Denk bijvoorbeeld aan voetballen of iets dergelijks.

Koh Lanta

Een avond drankje

Dat het geen feest eiland is, betekent het niet dat je op Koh lanta geen drankje kunt doen. Er zullen nog wel strandtentjes zijn waar je heen kunt gaan om een lekker drankje te doen naar een warme dag op het strand.